9/08/2014

Leven en lijden van Pat & Dorn



Het is nogal duidelijk dat we niet de hele tijd blogs schrijven, noch voortdurend aan de strip tekenen. “Maar wat doen jullie dan wél ?”, kan uw vraag zijn. Wel … af en toe slapen we en we moeten ook eten zoals elk normaal menselijk wezen, al is normaal wezen niet meteen iets waar we naar streven.

“Okee, maar los van die normale dingen ?” Hmm, vorige week vertrokken we voor een kleine trip naar Westfalen. Eigenlijk deden we er meer dan 4 uur over om daar te komen, maar we zagen wel een paar dingen en maakten een aantal foto’s in Paderborn, bij de Externsteine, in Wewelsburg, en bij het Hermannsdenkmal. Paderborn in het algemeen, de Externsteine en de Wewelsburg in het bijzonder spelen een belangrijke rol in De Maier-Files. Mensen die zich niet beperken tot de gratis prequel zullen daar achterkomen in boek 1, dat moet verschijnen in oktober.

“En als jullie geen informatie verzamelen voor de stripserie ?” Je blijft maar vragen, hè ? Wel, normaal communiceren Pat & Dorn via email – we hebben het niet op telefoons -, maar van tijd tot tijd vergaderen we ook. Die vergaderingen hebben de neiging zeer lang uit te vallen, maar ze zijn nuttig én we amuseren ons. Zoals je kan zien op de foto’s :-)

(Met dank aan Arte Misia voor de foto’s)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten