9/01/2014

De Maier-Files – prequel nu gratis online

Vorige week lanceerden Pat & Dorn, twee nieuwelingen in de stripwereld, een stripserie: De Maier-Files. Voor alle uitleg daaromtrent verwijzen we u graag door naar de persmededeling op onze website (http://maier-files.com/NL/pers.php).

Alle begin is echter moeilijk, ook voor ons. We leerden dus in de voorbije week dat potentiële lezers het wel fijn vinden de prequel tot onze serie – waarvan het eerstvolgende album nog dit jaar te verwachten valt – gratis te kunnen lezen, maar afkerig staan tegenover het daartoe verstrekken van hun e-mailadres.

Omdat we het belangrijk vinden dat mensen die prequel lezen en op die manier kennis kunnen maken met het verhaal, hebben we dan ook besloten de prequel nu gratis online ter beschikking te stellen. Via “Lees prequel” bovenaan links op onze pagina kan iedere geïnteresseerde nu dus boek 0, “De erfenis”, doorbladeren: http://maier-files.com/NL/.

We hopen uiteraard nog wel dat mensen die de prequel graag gelezen hebben gebruik gaan maken van de mogelijkheid zich in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief – waardoor ze ook de pdf van boek 0 kunnen downloaden -, zodat we geïnteresseerden op de hoogte kunnen houden van onze vorderingen en het verschijnen van het volgende album.

Intussen blijven we blogs publiceren over alles wat we belangrijk en/of interessant vinden, of het nu te maken heeft met strips of niet. Blijf deze pagina’s bezoeken. Lees onze strip. En laat ons weten wat u er van vindt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten