9/12/2014

Eerste stapjes van De Maier-Files

Stripster

De voorbije weken zijn we, behalve met het schrijven en tekenen, herschrijven en hertekenen van boek 1, vooral bezig geweest met het maken van reclame voor onszelf en in het bijzonder de gratis prequel op onze serie op het internet. Een meer dan voltijdse job die niet van aard is meteen massa’s reacties te krijgen, maar intussen hier en daar toch al wat positieve respons heeft gekregen.

Dit weekeinde gaan we voor het eerst de boer op. We zitten er dan wel niet te signeren of zo, maar hopen onszelf toch bekender te maken bij het “grote” publiek op de stripbeurs “Aalst stript” in Aalst (Keizershallen op het Keizersplein aldaar). Als u daar dus twee kerels ziet rondlopen met een “Trust no one”-shirt aan: kom naar ons toe, vraag een foldertje, geef ons een bemoedigend schouderklopje, en lees naderhand die gratis prequel (onze eerste betalende strip verschijnt in oktober). Want De Maier-Files is het waard …

Intussen alvast onze dank aan de mensen van Stripster, alwaar sinds deze week onze prequel eveneens gepubliceerd wordt, maar dan in hapklare brokken van vier bladzijden ineens.

We hebben trouwens ook al ons eerste interview achter de rug. Dat zou dan weer elders – we weten u nog wel te vertellen waar – gepubliceerd worden eind volgende week.

Geniet nog van het weekend. Misschien tot zondag in Aalst ! Enneuh, lees die prequel ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten