9/29/2014

Anderen over De Maier-Files

Cover Knocky Magazine

Over smaken en kleuren valt niet te twisten, wordt wel eens gezegd. We zijn het daar uiteraard mee eens en verwachten dus niet dat iedereen De Maier-Files mooi en interessant zal vinden louter omwille van het feit dat wij dat wél doen, maar we zijn toch altijd blij als lezers laten blijken dat we goed bezig zijn.

Op dat vlak is de al een paar weken lopende publicatie van onze prequel op de website van Stripster telkens weer een opsteker, net zoals de dit weekeinde begonnen publicatie in Knocky Magazine.

Maar ook de bijgaande commentaren – in het geval van Stripelmagazine zelfs in de vorm van een uitgebreid interview - zijn voor ons leuk.

We besparen u de tekentechnische commentaren. Pat heeft een eigen stijl, een stijl die – en daar zijn we trots op – perfect aansluit bij het verhaal dat we brengen, maar uiteraard ook een stijl die nog in ontwikkeling is. Net zoals het verhaal in voortdurende ontwikkeling is (we staan er zelf van te kijken waar we door onze personages heen gevoerd worden). Je kan van het verhaal houden en de tekenstijl waarderen of niet, iederéén plezieren is sowieso geen optie en we werken op de manier waarop wij dat graag doen.

Maar we geven u graag een aantal van de nieuwste reacties mee:

-          “Het is knap wat jullie maken en jullie ambitie met zulk groots project is alleen maar toe te juichen.” (Dirk bij Stripster)
-          “Veelbelovende nieuwkomer(s): een super realistische tekenstijl, maar wel knap gedaan, bijna fotografisch.” (Rob B.)
-          “Wij van Knocky Magazine juichen dit soort initiatieven toe. De stripwereld heeft een boost nodig en wellicht kan deze strip, in de voetsporen tredend van het internationaal en succesvolle stripreeks ‘The walking dead’, hiervoor zorgen. Van eigen bodem! En nu in Knocky de prequel!” (Knocky Magazine)
-          “Mijn complimenten overigens! Het ziet er goed uit!” (Bidde S.)
-          “Jullie strip ziet er geweldig uit.” (Martin v.d.S.)

Ook een mening ? Laat ze ons horen ! We zijn steeds bereikbaar via otto @ maier-files . com. Doen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten