9/15/2014

Chemtrails: volgend niveau

Eerlijk, we zijn nooit “believers” geweest wat de zogenaamde “chemtrails” betreft en we zouden ook nu nog niet durven zeggen of de theorie ter zake, zijnde dat regeringen of andere organisaties moedwillig bepaalde stoffen in de atmosfeer verspreiden met behulp van vliegtuigen, klopt. Wetenschap is namelijk niet onze sterkste kant en we zijn dus zonder veel tegenpruttelen bereid om aan te nemen dat de zogenaamde “chemtrails” in werkelijkheid “contrails” zijn. Wat ons betreft zijn de “lijnen” die vliegtuigen trekken in de lucht, de witte sporen, dus een kwestie van condensatie.

Maar we zijn ook niet van mening dat regeringen ons alles vertellen, laat staan dat wat ze vertellen noodzakelijk waar is, en we zijn al evenmin van oordeel dat regeringen of andere organisaties niet in staat zouden zijn chemicaliën of ander spul in de atmosfeer te lozen. In tegendeel, we weten dat ze dat al eerder gedaan hebben. Bijvoorbeeld in Groot-Brittannië (maar ook in de Verenigde Staten), waar zelfs de overheid officieel heeft toegegeven dat ze in de periode van 1940 tot 1979 potentieel gevaarlijke chemicaliën en micro-organismen over de bevolking heeft uitgestrooid zonder dat die daarvan op de hoogte werd gebracht. Reden ? Testen hoe chemische of biologische wapens zich zouden verspreiden door het luchtruim door een dergelijke aanval te simuleren met middelen als zinkcadmiumsulfide of bacterieën genre e.coli of bacillus atrophaeus. Uiteraard volkomen ongevaarlijk … volgens de bedenkers van de tests.

Zouden regeringen of andere organisaties dat nog steeds (kunnen) doen ? Allicht. Maar dat zullen ze u nooit vertellen. Of zoals een woordvoerster van het Britse Porton Down antwoordde op die vraag: “Het behoort niet tot ons beleid om te praten over onderzoek dat nog aan de gang is”.

Dat gezegd zijnde: misschien hebben de mensen die zich al ettelijke jaren zorgen maken over de “chemtrails” zich wel op het verkeerde fenomeen geconcentreerd en hadden ze, letterlijk, tussen de lijnen moeten lezen, of beter: kijken. Dat lijkt althans het beeldmateriaal op deze video (vergeet even de commentaar) duidelijk te maken …




O ja, moeten we nog herhalen wat onze held Rolf Dietrich ook al in de gratis prequel op De Maier-Files zegt ?: "Vertrouw niemand" ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten