10/09/2014

9/11 – Het laatste woord is nog niet gesproken

Zo ongeveer iedereen is bekend met het feit dat er rond de 9/11-aanslagen – die de feitelijke basis vormen voor het Amerikaanse (en in het algemeen “westerse”) buitenlandse beleid sinds 2001 – nogal wat complottheorieën bestaan. Toegegeven, we zijn niet geneigd die allemaal voor waar aan te nemen en er zijn voor veel onderdelen ervan minstens interessant te noemen tegenbewijzen te geven.

Een uitzondering maken we echter graag voor de aantijgingen geformuleerd door “Architects & Engineers for 9/11 Truth” (AE911Truth). Ten eerste omdat dit niet zomaar een groep van complotdenkers is – het gaat echt om meer dan 2000 architecten en ingenieurs, geleid door een specialist in de bouw van constructies als de WTC-torens -, ten tweede omdat we eerlijk gezegd nog geen bewijzen van hun ongelijk gezien hebben en zij er in tegendeel steeds in slagen tegenbewijzen te leveren voor “bewijzen” geleverd door officiële instanties.

Vandaag kregen we de onderstaande video toegestuurd: een begin augustus afgenomen interview van 40 minuten met Richard Gage van “Architects & Engineers for 9/11 Truth” door de niet-commerciële zender (het eerste Amerikaanse kabel- en satellietnetwerk) C-Span. We gaan er geen verdere uitleg bij geven, maar verwijzen u graag verder naar de website van AE911Truth.

En wat denken wij er verder van ? Wel, we zijn het volkomen eens met onze held Rolf Dietrich in de gratis prequel op de Maier-Files: vertrouw niemand …



Geen opmerkingen:

Een reactie posten