11/10/2014

Boek 1 – De Inwijding komt er aan – Help ons !

De hoofdkarakters van De Maier-Files en tekenaar Pat

Later deze week verschijnt – eindelijk ! – Boek 1 “De inwijding” van De Maier-Files op Amazon Kindle.

Maar we hebben nog een wereld te veroveren en de hele geschiedenis van Doctor Maier te vertellen en u kan ons daarbij helpen ! Deel alstublieft de link met al uw vrienden om ons de boodschap over DE MAIER-FILES te helpen verspreiden: http://www.maier-files.com/NL.

Kwestie is dat reclame enorm belangrijk is voor een onafhankelijk project als het onze, een project dat niet gesteund wordt door het grote geld. We willen namelijk graag het volledige verhaal brengen en als stripserie, later misschien ook als film, verspreiden.

Grote uitgevers kunnen een film, een strip of een verhaal aankondigen en produceren en miljoenen euro’s of dollars aan marketing besteden in de maanden voor de publicatie. Dat is helaas niet hoe onafhankelijke auteurs kunnen werken.

Als het dus over onafhankelijke projecten gaat, is er alleen leven als ze gedeeld worden. Zeg het voort en sluit u aan bij de strijd voor een nieuwe manier om verhalen tot leven te brengen: van fans naar fans – mét fans ! Met uw hulp kunnen we een fantastisch product maken en afwerken, een product dat u zeker zal waarderen !

Bedankt, we hebben u nodig !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten