8/28/2014

Plaats Bilderbergconferentie 2015 nu al bekend: minaret-gemeente Telfs

U hebt het niet gelezen in een Belgische of Nederlandse krant en – eerlijk is eerlijk – ook in de Engelstalige wereld circuleert het bericht voorlopig alleen maar op de “conspiracy sites”: de Bilderbergconferentie van 2015 gaat door in Oostenrijk, meer bepaald in Tirol.

Nochtans kwamen de mensen van Alles Schall und Rauch er al op 14 augustus, een halve maand geleden dus, mee naar buiten: het Interalpen-Hotel in Telfs, waar de conferentie ook al doorging in 1988, zou ook volgend jaar weer het toneel worden van deze samenkomst van de, al dan niet verkozen, machtigen van de wereld.

“Zou”, schrijven we, want hoewel de leiding van de Tiroler Landespolizei al tegenover persagentschap APA bevestigde “daarvan te weten”, is het lichtelijk verdacht te noemen dat de plaats van samenkomst nú al bekend is. Doorgaans komt nieuws terzake hoogstens een paar maanden voor de conferentie naar buiten, wat de mogelijkheid op een georganiseerd “lek” niet uitsluit net zoals de kans op een uiteindelijk andere plaats van samenkomst.

Over de exacte datum waarop de conferentie – waarvan de deelnemers verplicht zijn tot geheimhouding, wat niet anders kan dan aanleiding geven tot (wilde) speculaties over wat daar allemaal besproken wordt – zou doorgaan, bestaat in ieder geval iets minder duidelijkheid. Hoewel de samenzweerders gebruikelijk vergaderen begin juni, blijkt het hotel nu al volgeboekt voor de eerste twéé weekends van juni (4 tot 7 en 11 tot 14).  Ook dat zal ongetwijfeld bijdragen aan de eventuele desorganisatie van protestbewegingen, wat alleen maar in het voordeel van de Bilderbergers kan zijn.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat Telfs volgend jaar te wachten staat. Het is namelijk niet voor het eerst dat Telfs in het middelpunt van de strijd zal terechtkomen. De gemeente staat in Oostenrijk immers bekend als de “Minarett-Gemeinde” sinds daar in 2006 de Eyüp-Sultan-moskee, de tweede moskee in Oostenrijk, werd vervolledigd met een “gebedstoren” van 15 meter hoog (oorspronkelijk gepland op 30 meter hoogte). Deze minaret, die vooralsnog de enige in Oostenrijk schijnt te zijn, leidde toen tot een “regelrechte cultuurstrijd” inclusief doodsbedreigingen aan het adres van de lokale burgemeester. We vermoeden dat Telfs niet zit te wachten op nieuwe onrust …

Zoals wij bij The Maier-Files niet zitten te wachten op de Bilderbergconferentie van 2015 om u een strip voor te stellen over de geheime operaties en bedekte oorlogen uit het verleden en het heden. Ga nú uw gratis prequel afhalen !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten